آموزش تنظیم حذف اطلاعات حساب کاربری تلگرام بعد از یک بازه زمانی مشخص

تنظیم حذف اطلاعات حساب کاربری تلگرام بعد از یک بازه زمانی مشخص

آموزش تنظیم حذف اطلاعات حساب کاربری تلگرام بعد از یک بازه زمانی مشخص

تنظیم حذف اطلاعات حساب کاربری تلگرام بعد از یک بازه زمانی مشخص

اگر فراموش نکرده باشید جیمل دارای یک قابلیت کاربردی بود که مشخص میکردیم اگر در این بازه از حساب کاربری استفاده نکردم اطلاعات من را به صورت اتوماتیک حذف کن . این ویژگی در تلگرام هم وجود دارد . شاید از خود بپرسید که این قابلیت چه فایده ای دارد ؟ اما اگر مقداری مو شکافانه تر به این مسئله دقت کنید به فواید آن پی خواهید برد . در نظر بگیرید شخصی اطلاعات مهمی را در اکانت تلگرام خود داشته باشد اما قبل از آنکه این اطلاعات را از بین ببرد ناگهان فوت کند در این صورت اگر دربازه ی زمانی مشخص آنلاین نشود تمامی اطلاعات او حذف خواهد شد و اطلاعات او لو نخواهد رفت . در ادامه روش فعال کردن این ویژگی در تلگرام آموزش داده می شود .

1. برای استفاده از این قابلیت که Account Self-Destruct نام دارد باید از منوی سمت چپ موجود در برنامه وارد تنظیمات (Setting) شوید .پس در پنجره باز شده گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید .

1 Account Self Destruct

2 Account Self Destruct

 

2. کمی صفحه را به طرف پایین اسکرول کنید . در آخر این صفحه با عبارت if you’re away for  مواجه می شوید که این همان تعیین بازه ی زمانی است که به صورت پیشفرض بر روی ۶ ماه تنظیم شده است . شما می توانید به دلخواه آن را تنظیم کنید . در صورت تمایل بر روی آن کلیک کنید و زمان مشخص شده را تغییر بدهید . اگر طی مدت زمان مشخص شده وارد حساب کاربریتان نشوید اطلاعات شما حذف خواهد شد

3 Account Self Destruct

4 Account Self Destruct

موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *