آموزش غیر فعال کردن نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام

آموزش غیر فعال کردن نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام

سلام مجدد به همه همراهان گرامی دانش کمپ

اگر نسخه های جدید اینستاگرام رو استفاده می کنید حتما متوجه شدید که قابلیت نمایش آنلاین بودن کاربران به همدیگر توش فعال شده.این می تونه برای بعضی از کاربرا جالب نباشه.چرا که حریم شخصی اونها به این صورت حفظ نمیشه.

اینستاگرام علاوه بر نمایش آنلاین بودن ، نمایش آخرین استفاده از برنامه توسط کاربران به همدیگر رو هم نشون میده.مثلا اگر شما 30 دقیقه پیش از این برنامه خارج شده باشید بقیه ی کاربران می تونن متوجه بشن که شما 30 دقیق پیش آنلاین بودید.

حالا برای مدیریت حریم شخصی شما میتونید نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام رو غیر فعال کنید.

این کار دقیقا مشابه غیر فعال کردن نمایش Last seen در تلگرام هست.آموزش غیر فعال کردن نمایش آنلاین بودن به دیگران در تلگرام رو هم میتونید اینجا مطالعه بفرمایید.

قدم اول :

اینستاگرامتون رو باز کنید.ازدکمه های موجود تو نوار پایین روی دکمه ی پروفایل خودتون کلیک کنید.

قدم دوم :

همانطور که در تصویر مشخص است روی آیکن تنظیمات کلیک کنید.

نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام

قدم سوم :

گزینه ی Show Activity Status را درتنظیمات پیدا کنید و غیر فعالش کنید.با غیر فعال کردن این گزینه نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام متوقف می شود.

نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام

قدم چهارم :

از تنظیمات خارج بشید و اینستاگرام رو به صورت عادی استفاده کنید و لذت ببرید.حالا حریم شخصی شما یک مرحله شخصی تر شده است.

توجه داشته باشید که شما با غیر فعال کردن نمایش آنلاین بودن به دیگران در اینستاگرام ، نمی توانید آخرین بازدید و استفاده ی سایر کاربران را مشاهده فرمایید.

همچنین در نظر داشته باشید که اگر از چند اکانت اینستاگرام استفاده می کنید ، باید هر اکانت را به صورت جداگانه با این گزینه شخصی سازی کنید.

موفق باشید .

روش صحیح تمیز کردن گوشی موبایل
موبایل

روش صحیح تمیز کردن گوشی موبایل

روش صحیح تمیز کردن گوشی موبایل تمیز کردن صفحه نمایش تبلت و گوشی‌ها کار بسیار ساده‌ای است؛ زیرا برای انجام این کار به وسیله و