چگونه دسترسی سریع به کاربران در هاتگرام را غیر فعال کنیم ؟

سلام به همه ی دانش کمپی های عزیز؛اینبار با یک آموزش عالی با عنوان چگونه دسترسی سریع به کاربران در هاتگرام را غیر فعال کنیم ؟ در خدمت شما  هستیم.

پس اگر این قابلیت که در هاتگرام وجود دارد برای شما ناخوشایند است با ما همراه باشید تا نحوه حذف آن را یاد بگیرید .

قدم اول برای حذف دسترسی سریع

اگر از هاتگرام استفاده می کنید و می خواهید نوار دسترسی سریع به کاربران را حذف کنید

ابتدا باید قسمت تنظیمات بروید .

برای دانلود هاتگرام نیز می توانید به این لینک مراجعه کنید .

قدم دوم برای حذف دسترسی سریع

بعد از وارد شدن به این قسمت حال باید

عدم نمایش دسترسی سریع را غیر فعال کنید .

و بعد از این مرحله دیگر نمایش داده نخواهد شد .

امیدوارم از این آموزش با عنوان( چگونه دسترسی سریع به کاربران در هاتگرام را غیر فعال کنیم ؟ ) نهایت استفاده رو برده باشید. شما میتونید برای حمایت از ما لینک این صفحه رو برای دوستان و همکارانتون ارسال کنید.

همچنین بر ای مطالعه دیگر مقالات می توانید به این صفحه مراجعه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید